En artikkel om en tannlege startet Peter Warrens karriere

 

Direkte lenke for å åpne podcasten i de største podcast-appene: iTunes, Pocketcasts, Overcast.

I den nye podcasten Tid er penger - En podcast med Peter Warren, starter han første episode med å fortelle hvordan hele eventyret startet med hans første handler når han var helt fersk i London. 

Peter Warren er ansett for å være Norges aller mest erfarne tradere. Han har jobbet som forvalter og trader i over 30 år, men det hele startet med en artikkel i magasinet Fortune om en tannlege som handlet gull. 

Han møtte en venn, som fortalte en historie om en tannlege som hadde begynt å handle gull. Denne tannlegen oppdaget at hans gullpriser i plomber var langt over markedspris. Dette endte opp med at tannlegen ble gulltrader på heltid. 

"Den historien. Den på en måte tente meg. Noen dager etterpå tok jeg en telefon til London Metal Exchange", forteller Peter, om hvordan han så ble presentert for noen tradere i London.

Som følge av dette fikk han jobb hos den største metallmegleren i London. Slik startet hans karriere som trader.

Videre havnet han på Oslo Børs, nesten litt ved en tilfeldighet. Dette ledet han til å være med på å lage de første chartene for norske aksjer. 

Senere startet han blant annet det norske markedet for aksjeopsjoner i 1987.

Podcasten er utviklet i samarbeid med IG Markets. Du kan finne alle episodene, samt en god del bonusmateriale på www.ig.com/no/warren. Her vil Peter svare på spørsmål fra kunder av IG Markets. IG Markets er en tilbyder av handelsprodukter godt egnet for de som er interessert i å handle i alle verdens markeder til lave kostnader. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tid er penger

Tid er penger

57, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits